Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anspråkslös



jag är ingen
den lätta röken
som lämnar mjölken
när den svalnar
jag är vårdkasen
och vassens flykt
över vattenspegeln

vattenhålet för dig
och mig

älskar dig oändligt kram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 333 gånger
Publicerad 2018-01-24 00:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
instämmer med föregående talare
2023-08-28

  morgonstjärna VIP
tänker framåt

var inte ledsen
inser hur fruktansvärt
det måste varit
jag har inte de sår du har
men ändå förstår jag
fasansfullt
så levande du blir
fotona över din förvandling
de hjälper mig förstå.
kärleksfulla kramar <3


2018-09-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP