Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lätt inspirerad av något någon sorts Daniel skrivit. Dock ej att förväxla med grop för kattdjuret tigern. Människor sägs dö i 'onödan' ibland. Men det sker väl aldrig i praktisk eller nödig tid.


Förklarade ord - Batterikraft






Batterikraft
-
Batterist och slagverkare boxar
inte till dig i magen.
Batteriet som betjänas i kriget,
är obemannat under fikarasten.
Batteriet i lampan
eller telefonens sitteri undantagsvis i kristider.
En kris är en sorts skruvad sak,
platt och sett som vapen
vid problem mindre ekonomiskt sett.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-01 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP