Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noterar att

 

 

ute hänger

blå plastband på rostig spik

rullade, surrade

 

under grå himmel, i väntan

på funktion är sprängningarna

under hud

som en lång färd

 

när vår andning är

ett enda

 

i längtan efter 

 

 

 

*

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-26 08:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
applåder för
nätmaskorna

som vanligt stort
i känsla
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP