Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titanic. Tänk om.



Farfar skulle åkt hem med Titanic.

Båten kom inte.

Farfar kom hem med en annan båt.

Tänk om farfar inte hade kommit hem.

Hade jag funnits då?




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-26 12:09



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
-Självklart! tänker jag. Dina förutsättningar hade varit annorlunda, bara.
(Men vad vet jag?)

2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP