Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var inte orolig

älskade klokuggla
dina ord är min bibel
mitt ljus och min rosenkrans
dagen i dag lyser blåbärsblå himmel
som sammet
broderad med guldtrådar
molnskärmen har rymt med taxi

aldrig överger jag dig
hur kan någon endaste
med täljkniv och trä
skapa ett monster utan själ

fegheten orden
spindelben aldrig någonsin
förlåten för vad du gör
skärvor av liv brinner






Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-27 10:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm
2021-12-09

  Fulbergarn
härligt skaldat och roligt i allvaret
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP