Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tåla andras åsikter

Att tåla andra åsikter än de egna
är för många svårt.
Läser bara sådant som passar bra
för de egna åsikterna .
Världen blir bekväm och smal
skönt att inte ha så många val
Att fria tankar stryps spelar ingen roll
då slipper jag groll
Får stanna i min egen lilla värld
för vad den nu är värd




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-01-27 11:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sant de flesta går i flock
bland de sina
utstickaren får ofta negationer
men vi behöver innovationer
för att världen ska utvecklas


2018-01-27

  Fulbergarn
jo det är ibland svårt, men ofta tycker jag det sker när åsikten går ut på att dra över en kam, liksom
2018-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Groll blir det alltid, när jag presenterar mina åsikter, som de politiskt korrekta inte kan acceptera.
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP