Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte så allvarligt menat.


Dammar


Damm, damm, damm,

på byrån, på alla hyllor och böcker:

Damm, damm, damm.

Nyser, dammar, hatar:

Damm, damm, damm.

Dammsugaren, värdelös apparat,

suger inte upp:

Damm, damm, damm.

Dammvippan sprider ut:

Damm, damm, damm.

Solen ler och lyser in på allt:

Damm, damm, damm.

Lite gråtunga regnmoln önskas
så att jag slipper se allt:

Damm, damm, damm.

Utomhus finns inget:
DAMM di da DAMM di da DAMM di da damm
tralla la di da tralla la di da damm damm damm...







Bunden vers av Cikoria Blå VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-27 11:40



Bookmark and Share


  Feminaz
Jag stämmer in i dammtrallen! Roligt dammdiktat!
2018-01-27

  Öknens Ros VIP
vårsolen avslöjar miljontals små dammkorn i luften, omöjliga att få bort.
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP