Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inför en födelsedag.


Mitt vuxna barn.

Nyss, alldeles nyss
låg jag i förlossningssalen
nyförlöst,
med dig på min mage.

Din pappa bredvid.
Allt var lugn och lycka.

Nyss, alldeles nyss,
lämnades du på dagis,

började i skolan,
tog studenten,
flyttade hemifrån.

Många år har gått,
ändå hände allt alldeles nyss.

Du är vuxen nu,

men ändå,
du är alltid mitt lilla barn,

och liksom då,
alldeles nyss,
ger du lugn och lycka.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-27 22:25



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Alldeles, alldeles underbart att få känna så!
2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP