Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tweet om kärleksord och plättar.



Det där med att vara varsam med orden...

kan man älska plättar?

Ibland går man där och sparar och sparar
och väntar med att säga det där ordet "älskar".

En dag kommer man på att man sa det där kärleksordet lite för sällan
till den där underbara människan som åt de där plättarna.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-30 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP