Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obetvingligt

obetvingligt
lyckligt
i gult och vitt
genom frosten
upp ur jord
tränger blomster

som droppar av snö
som små solparaboler

obetvingligen
går vi mot vår
och jag kan åter
rusig
pryda bord med blom




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-30 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP