Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

soltändningsglöd


ett ljus i sorg och nöd
ger lycka och kärleksglöd
värmer den frusna själen
från hjässan till hälen
skänker ensamma tröst
lyser upp mörkret i varje bröst
Tänk om en stor kärleksbrand
kunde värma hela vårt land
och sträcka fram hoppets hand
till den sorgsna själen




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-01 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP