Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köp medges ej

I kassan på Konsum
Ungar härjar
Pensionärer som klagar
Hungern och tröttheten möts
Blir irritation
Köp medges ej




Fri vers av LeifEriksson
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-02 15:55



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
som det kan gå
bildrikt och få ord :)
2018-02-08
  > Nästa text
< Föregående

LeifEriksson