Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya rim 15 (På ljudspelare)



Prydnad

Vi går i skogen,
nog en
vana trogen
en mogen
relation.
Vi går längs stigen
från vår basstation
så långt från krigen
i staden.
Vad den
är värd
vår marsch utan svärd
är mer
än vad var uträkning ger.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-16 14:11



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fantastiskt bra ordat! :)
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP