Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET DÄR TILL VILKET LÖFTENA BÄR

stämmer i bäcken

motar olle i grind

tar min mats ur skolan

vänder min andra kind

mot er

ni som tigger om mer

rakar mitt huvud

fast det är minus 7

allt går fort mot slutet

men jag lever just nu

jag ser

vad kvalitetstiden ger

 

 

stunden rycker närmre

för varje minut

allting talar för att det är

tidsålderns slut

som är

så aktuellt nu och här

mycket mer än hjärnorna

vi fått kan förstå

mycker mer än det

vi drömt att vi kunnat nå

det där

till vilket löftena bär

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/2 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 387 gånger
Publicerad 2018-02-03 16:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja så sant så!
2018-02-07

    ej medlem längre
Fin dikt om ändetidens dagar och löftet om en evighet bortom livets gräns.
2018-02-03

  objekt3
Fint ord, löften
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP