Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fattigdom



stolen liknar en svart katt som sträcker på sina lemmar
Men det är bara en stol sliten klädd med svart sammet saknar armstöd, defekt
Den duger rakt inte till katt
spinner inte om man smeker den leker inte med garnnystan sitter inte på fönsterbrädan på jakt efter vinden bakom rutan i björkkronan
Den anfaller inte bakifrån om jag vänder ryggen till
Stolen står tom det är stolen där du inte längre sitter
din frånvaro är så tung




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-04 01:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!
2024-01-06

  Janina Kaminska
Så berörande om saknad.
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP