Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februaribild Haiku


Vintergäck i snö.

Bäcken flyter mot havet.

Änderna fryser











Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2018-02-04 11:47



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fin vår-vinter-vy.
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP