Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

februari



blygrått svallade högt i går
i dag råder kav stiltje
ljuset rustar för kommande fred
lämnar irrande skogen

Vi lyfter på trycket med mutter och knot
lyser genom västliga dimman
går bland nyfallen snö
där spröda spår
slingrar i åttor
smyger runt gläntan
och isens öga
med bäcken

under pälstandstak




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-04 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP