Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett människoliv


fastän avstånd skiljer
bandet mellan himmel och jord
ett bland tusen grässtrån
skimrande liv
det som outsägbart strålar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-05 04:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2022-04-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP