Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid

 

 

skärmen

 

långt tillbaka

i tiden

stilla

 

vid dig

 

nära

orden och efteråt

i punkterna ut mot världsrymden

 

som bevarade,

avlägsna stjärnor

 

inuti

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-05 08:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vackert skrivet

och fotot är nostalgi rymd
känslighet

2018-02-05

  KYREUS of Sweden
Passion.
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP