Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februari. Liten skitvers.

På tomten lyser snö så vit
döljer bruna löv och annan skit
låter mig tro att jorden är god och ren
att allt inte är ett bedrägligt sken.

(Men sen kommer tö
och sätter fart på lök och blomsterfrö.)




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-05 11:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vårlängtan!
2018-02-05

  Öknens Ros VIP
Måtte mördarsniglarna dö
Innan det blir tö
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP