Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringlar.

Dagarna ringlar
i en vit vintervärld.
Insnöade av snö
pulsar vi runt.
Överallt vi ser
vit vit vit.
Idag kom solen fram
värmde min frusna näsa.
Himlen färgas rosaröd
underbara kontraster.
Kallare än kallt
men ändå njuter vi.
I allt det vita
här vill vi bo.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-05 20:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra att kunna njuta, hur det än ser ut...fin dikt som ger härliga bilder...
2018-02-10

  HelenaW
Kan bara hålla med, i allt det vita, här vill vi bo..

Jag njuter fullt ut av vintern.
2018-02-07

  Rise Little One
Härlig vinter trots kylan!
2018-02-06

  ULJO
Livets borg, hemmets borg. Fint.
2018-02-06

    ej medlem längre
Jag läser din fina dikt och känner att den handlar om livskvalitet!
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP