Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya rim 24 (På ljudspelare)



Prydnad

Roller ville han tälja
med kniv
ur sitt liv
på aktörernas tilja.
Med vilja
av stål
mot sitt mål
gick aktören
och kören
i hans publik
kallade honom unik.
Vem är denne man?
En stor aktör
som gör
de roller han kan,
men annars är livet
blivet
en tungfotad dans
ur balans,
som för oss
förstås.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-14 14:16



Bookmark and Share


  Fulbergarn
det gäller ibland att ha stålhätta när man dansar livets dans
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP