Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tweet


Medkänsla. Känna med.



Känna med någon.

Att verkligen, verkligen bli glad för något,
inuti sig själv,
när någon annan blir glad för något.

Inte bara sådär ljumt,
"ja, va kul för dig då".

Eller känna, verkligen känna sorg med någon.
Gråta m e d någon.

Fint när det händer.

Öva, öva, öva.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-06 21:29



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
medkänsla är en fin egenskap att ha.
2018-02-07

  Feminaz
Medkänsla gör gott!
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP