Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av champagne

Där hon försvann bortom rådjursögon i månskenet, skimrande som pärlemor.
Ett stilla regn mot naken hud.
Sover du ännu, eller vakar du över lägerelden som fortfarande brinner i mitt hjärta?
Som i en rofylld kokong, allt du bär inom dig är som pärlan omsluten
av snäckskal.
I natt skålar vi för vår framtid med diamanter som klirrar som iskuber i våra glas.
Eller föredrar du sorgen i det förgångnas fotspår?
Det är ditt val, inte mitt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2018-02-06 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP