Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö

Snön är tyst och djup
Den sprider sig som ett moln i mitt huvud
molnet smälter men minnena blir kvar
 




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-07 09:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Få ord uttrycker ofta mer än många för de är öppna för fler tolkningar :)
2018-03-13

  DavidM VIP
Gillar, fint skriftat.
2018-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som inspirerar tanke och känsla!
2018-02-07

  Salvation Pepper
Ovanliga bilder. Mjukt.
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP