Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsam dikt.

Vara varsam.

Vänta in.

Närma sig orden respektfullt.

Skriva ner.

Dela med sig.

Ändra på en ordföljd.

Blev det bättre så här?

Ser någon något bakom orden?

Ser någon något i mellanrummet?

Vara varsam..








Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-08 10:43



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tycker om eftertänksamheten i orden
2018-02-10

  Öknens Ros VIP
Det är mycket att tänka på när det handlar om orden och deras betydelse och ordning.
2018-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP