Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädjen


gör glädjen bofast i ditt hus
lägg i hjärtat friden
känn den ogrumlad och klar
då går vi med tända ljus
om inte nu men snar
genom dagen i tiden

gör tystnaden tätare utan brådska
då löses sorgens band i ljuset
färgerna tändes åter
i ljudet av vingesuset




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-08 19:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
himmel så bra den är
skrev dessa åt dig, men lika giltig för mig <3
2020-07-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP