Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utgiven den 28/9 2017...att bry sig - vem är vem i mediedebatten


?



ibland ser vi inte skogen för bara träd

handen som fanns inte längre är

det är då orden inte räcker till

det är då hjärtat inte längre vill

skrika och ropa såren

varför bry sig

Kan vinden tala

vem lyssnar utan att förstå

blad som vibrerar

varje stavelse att lyssna på



Hur kan vi stå där

utan att höra rösten från såren




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-09 01:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tackar ödmjukt för alla kommentarer
att bry sig främlingar på nätet kan vara ren idioti
med det menar jag inte i vardagen
då läser vi ögat
men sträck ut handen försiktigt under den sköra ytan kan finnas det farliga och tvärtom...

2018-02-09

  Janina Kaminska
Smärtsam insikt.
2018-02-09

  in effigie VIP
vibrerande känslosam...
2018-02-09

  Erik Gefvert
En text som berör på djupet!
2018-02-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP