Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som ännu inte kissat eller bajsat i simbassängen, har inte heller slött invigt en sådan. Ännu lär det finnas människor som helt naivt badar i bassänger inomhus, kan få uppleva världslig flärd på oväntat vis i en sådan samkvämsmiljö.


Jo, om sporten lovet





Fy fan vad jag mår illa, säger Monika, då hon måste erkänna för man och barn att de inte kan åka till fjällen i år heller. Troligen kan de dock ta en billig resa till Portugal i två hela veckor, om de tar en så kallad 'restresa', äter billigt ur hotellets mindre meny samt badar i poolen, där lata turister utför litet olika behov, beroende på att det är 'för långt till rummet'. Exempel på behov är att smeta in sig med solkräm, ha is i drinkarna, utöva kär lek, samt även utföra toalettbesök på platsen. Förmodligen för att tvätta bort smilet och andra tvångsåtgärder.

(Ordet 'samkvämsmiljö' har därmed sett dagens ljus.)

(Bilden är tagen med egen kamera samt år 2011 troligen, den föreställer inte en illa klädd man i skitig overall som tappar huvudet i vattnet. Som en lätt skulle kunna få för sig annars, se bara på de möjliga gymnastikskorna.)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-09 18:38



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Klurputslustigt
Skriftat!
(Ju mer klorlukt, dessto
schitigare bassäng!)
:)
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP