Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


BODÉN

vi satt i en gammal austin

en underlig liten bil

vi gick väl i mellanstadiet

och jag hade valt profil

vi kom från två skilda världar

men umgicks sen första klass

hans hund hette faktiskt cassius

men kallades alltid cass

 

 

vi cyklade bort till rullsand

älvkarlebys s:t tropez

och en gång till fagerviken

två busgrabbar på "turné"

ett tidsfördriv var "femhundra"

vi satt där på hans altan

och barndomen gled förbi som

en simmande sommarsvan

 

 

så läste jag dödsannonsen

och läste den om igen

i särna, en slocknad stjärna

en mångårig barndomsvän

vi satt i en gammal austin

så fjärran från nu och här

med framtiden outforskad

och skratt i vår atmosfär

 

 

LARZ GUSTAFSSON  10/2 2018

https://www.youtube.com/watch?v=XEgp-_NMFjM

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2018-02-10 18:00



Bookmark and Share


  H.C.B
Det var en FIN BIL
2018-02-11

  objekt3
En tår till femhundra som passerar så långsamt men obönhörligt
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP