Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöfall

Ett töcken från himmelen
sprider sitt stjärnfall
Vita andar lägger sig
över frostnupen mark,
dränker alla ljud
tystnades mjukhet sprider sig

Tingen göms
i glömskans dal
under vita moln
som formar alla sinnen

Ljuset skimrar
Luften krisp och klar
söker sig in i blodet
berusningen är total







Fri vers (Fri form) av Kungskobran VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-02-11 17:07



Bookmark and Share


  Respons VIP
En önskebild av vintervädret som är så långt borta för den som bor i Göteborg.
2019-01-19

  Stisse
Hej igen ska vara vinterbilder inte Vinterviken.??
2018-02-19

  Stisse
Du målar upp fina Vinterviken. Mycket bra.
2018-02-19

    Peter Söderqvist
Vacker vintertext som andas känslan av vinterdag.
2018-02-13

  Anya VIP
Tycker om det inre perspektivet i texten. Jaa visst kan man bli berusad av ett snöfall.
2018-02-13

  morgonstjärna VIP
riktigt fina bilder
och känsla i detta snöfall
2018-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Du målar en fin vinterbild med dina ord!
2018-02-12

  gunnnar nylund VIP
Fint formulerat!!
2018-02-12

    ej medlem längre
Vackert och känslomättat.
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP