Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plötsligt


slår regnet ned i knoppen
som mot solen står öppen
all sorg

då bryts stjälken av

om lyckan aldrig kommer
vad blir det för liv
en näckros vissnar bort i sanden
utan handen som är din

vad är det för liv
två livlösa vingar
och himlens stängs
och allt blir dött och stilla

Inget finns då kvar
utom sländans kropp

i vecket av ett blad




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-11 21:06



Bookmark and Share


  livet...
men allt som fattas av din längtan ligger omsluten i din saknad, och mysteriet är det du ännu inte funnit. och tills dess du har funnit är du fortfarande ljuset i mitt liv. kärleken inuti min längtan.

2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP