Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skönhet


är det som i hjärtat bor
så mycket vackert det finns
mellan berg och dal
Där finns ett månsken
en vår och en sommarsal

Alla dörrar står öppna mot livet
havet vilar som en spegel
skimret stiger upp från djupen
strömmar i våra hjärtan går
livet är bara vår
O min sol mitt allt
hemmet för min ljusa bana
svävande valv under mina hovar
ser grannens hus som lyser utsträckt i solen

Kärlek är då vi skriver i sanden
där tårar bildar ett mönster




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-12 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP