Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gryningsljus



regnbågsfärger
målar himlavalvet
i renaste aqua

vinden går med lätta steg
virvlar
med kjolen
över sanden

kisar mot solen, ler

mellan mina kupade händer
silverdroppar

faller
ett stilla sorl ett andetag

tiden saktar in
mina ögon dricker dagen

och himlabron


i gryningsljuset




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 517 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-12 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP