Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på biblioteket


odlarna


tystnaden rör sig med en gäspning
långa blickar vänder blad
ett finger plöjer fåror
söker ser landskapet
myllan framtiden
hårslingor smyger runt örat
dansar över ryggen

rynkan förnekar marken de står på
öppnar ögonen ett ögonblick
dessa träd, dessa rötter
vi står fast
gläds åt denna sol
alla löftesbringare
ser framtiden
en del av alltet
harmoni





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-12 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP