Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyanlända



kretsar vi runt varandra
nosar in reviren
om vildmarken är verklig eller inte

beror på vem som bor där

vargar beskyddar de sköra
när mörkret smyger runt lyan
strömmar över markerna


vargar sjunger då med otämjd röst
orden är starka och tunga

de utsattas tröst



kärleken bakom stjärnskrattet
bor i lyan
i vargens hjärta




Fri vers (Spoken word/Slam) av morgonstjärna VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-13 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP