Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva 17 (På ljudspelare)



Prydnad

Varför jag skriver?
Jag vet inte.
Min dansbandspoesi
applåderas bara av Åsa-Nisse.
Utan djup, bara yta.
Kärlekspoesi för veckotidningar?
Varför jag skriver?
Vissa gåtor
saknar lösning.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-05 08:37



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
man skriver mest när det känns att ingen röst hörs än att skriva
2018-09-10

  Marita Ohlquist VIP
Visst finns det djup i dina texter!

2018-09-05

  Fulbergarn
Svaret på din gåta
att göra damer våta

Mvh Åsa Nisse
2018-09-05

  Verner Forsman
Dansbandspoesi. Älskar uttrycket. Urskönt.

Hela dikten är suverän.

Ja varför vi skriver våran dansbandspoesi (eller våra krångliga oläsbara saker som kanske nästan ingen förstår).

Det är en riktigt stor gåta.
2018-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP