Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppets låga



får aldrig slockna

glöm aldrig
det är inte målet
utan resan som gör mödan värd

Det som är nött
blir aldrig förött
det ger liv
utan kiv
nya redskap måste slitas
liksom vi människor
då kanter slipas

Jag tror på dig
du är en stark och okuvlig själ

se hur värdefull du är
jag ser hur ditt ljus brinner
av en osläckbar låga


Kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 452 gånger
Publicerad 2018-02-14 00:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2024-03-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP