Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TRÖTTNAT!


MLM OBEROENDE VÄRVARE - SATIR - Hypnos Sekt Mamon

Jag tackar här på förhand ♥ och ej på mail, för att Du läst ända hit.

TACK även till Dig som gillar, gensvarar med en kommentar och/eller kanske sparar som bokmärke, det värmer.

Allt Gott till Dig! ♥♥♥

OBEROENDE VÄRVARE
.
Jag vet att Du försökt
Här kommer jag, den Du sökt
Nej, jag kommer inte från Jehova
Jag vill vittna om hälsochokla'
Balansolja, nonijuice och Aloe Vera
Under Gud Noveau tjänar Du flera
.
Vi applåderar, that's Herba Life
Hypnotique, don't think twice
Forever - för Dig som är oberoende
framåt, driftig och cleaver
.
Gudsfrukten - nu i produkten
Kostnaden per månad?
presentera koncept, lånad:
Per minut - dividera kronor i snitt
I flera led, och snart: är det Ditt
.
Provision … nej, nej inte pyramid…
Inga mellanhänder - bara vi brevid
Upline, är de fit for fight
med Fit-line blir ALLT all right
.
Friskt i allt har vi skallt
på gatan, på scen
Överallt Du hör oss
Tillsammans förstås
.
Trogen de äldste: Lyss till pris
Vetenskapen har följande bevis:
Jobba mindre och sälj till alla Du känner
Till folk på gatan och värva nya vänner
Global succe, bäst, internationell
Häng med på möte redan ikväll
.
Inget mer trubbels, don’t care
Vi löser rubbet med Tupperware
Konservera vettet
Var alltid på bettet
Inget överdrivet med MLM
För Dig ett Everliving Liv
Sen kan Du åka hem
I glassig lyxglidar-bil
.
Visst? En Schysst deal!
Nej! inte Gud, bara MLM
Upp på scen, njut varma applåder
Bli hyllad för varje stor order
Du inte längre trälar
Du räddar ju själar
.

© DominiQue oberoende skrivare ;-)

 

 

© DominiQue NVC Costa

 

 Jag tackar på förhand här och ej i mail att Du läst ända hit och för värmande applåder, gensvarande i kommentarer och hedrande bokmärkning. Hjärta och allt gott till Dig.

LoveShine /DS


#MLM #Oberoende #Hypnos #Kommers #Hälsa #Sekt #Pyramid #Komochköpkonserveradgröt #DominiQueNVCCosta #satir #rim

 




Bunden vers (Rim) av DominiQueen
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-14 10:46



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Åh, P O E T, håll hårt för öronen: Stormande APPLÅDÅSKORRRRRRRRRRRRRRR för glasklar gestaltning, inifrån och ut, från Helvetet vi byggt av värderingar där pengar är allt av värde, långt mera värt än moral, etik, ren mat och dryck, ja, mera värt än hälsa, såväl fysisk som psykisk, JA, T O M MER VÄRT ÄN LIVET SJÄLVT!!!

Åh, Varmaste TACKKK, Gudomliga DominiQue NVC Costa ... denna Din GLASKLARHET väcker hopp, och tankar: TÄNK OM alla skrivkunniga ville ägna sin skrivkonst till att väcka liv i nödvändigheten av en FRISK MODER JORD!!!
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen