Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det ena gav det andra. Som förklaring till varför texten 'drog iväg' en smula.


Dagens förklarade ord 2014 04 17





Hård rock
-
Hårdrocken känns lätt stel i kylan, men har sitt namn just därför. Den är ett plagg som passar klimatet i exempelvis norra delen av halvklotet, södra delen av helklotet samt på planeter som Mars och Pluto. Även en del månar kan komma ifråga. Blott människan ifråga kommer på sättet att klä sig enligt mod€. Ett sätt borde kunna vara att kalla en astronauts dräkt för just (....) samt att envar som äter en Napoleonbakelse på den plats där Odengatan möter Sveavägen i huvudstaden. I ena hörnet kan en vaken iakttagare skymta Stockholms Stadsbibliotek. I ett annat hörn (av korsningen) en byggnad som har varit i en smula blåsväder. Troligen för att det blåser en smula rent väderleksmässigt bland annat sommartid just längs dessa gator. Att bära skinnklädsel, har det framkommit på skilda håll enligt ryktet, då det blåser snålt känns extra spännande. Utmanande nog har detta mode känts mest bärande inom tvenne 'lag'. Det ena sägs vara människor som innehar kort för motorcykel. En annan tillhörighet, som grupp betraktad, tycks vara mera en sorts klädsel vars främsta syfte är igenkänning. Medan 'motorburen ungdom' sägs bära läder ock liknande klädsel i kombination med hjälm. Om de skulle volta med sin cykel. Dock icke här att förväxla med uttryck som 'att göra en volta'. Eller 'Volvo Pen ta'. Kanske säger även färgerna för något. Exempelvis då de förekommer i mer eller mindre grupp. Även de vilka tycks ha styva samt läderartad' klädsel, tycks förekomma i mindre och större grupper stundom.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-13 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP