Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gryning


talgoxens sång slår yrvaken
spröda slag
mot gryningsklockan
sången väver bräckliga ljusslingor
ur dimklädd gryning
dagen tassar på tå
en tåspetsdans över rutan

natten var saknad
men i drömmen möttes vi

somnade med dina ord
över min leende mun




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-15 04:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP