Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min klara källa (På ljudspelare)



Prydnad

Min klara källa
låter sången välla
fram som fjällbäcksvatten
när den långa natten
blir till dag.
Du tar tag
i livets tåtar
med de renaste av låtar.
Sjung den vackra sången
om hur spången
oss emellan
leder mig till kärlekskällan!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-08 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP