Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äppelblom

 

 

 

 

det var om våren

och

hon hade klätt sig i

äppelblom

 

som alltid såg jag konturerna av hennes höftben

 

det var den våren

vi var

och resten kan du försöka räkna ut

hon hade klätt sig i

äppelblom

 

men hon var

en smärtornas kvinna förtrogen med sjukdom

och med diagnosen

exitialis

 

men

solen värmde så våra bara ben

det fanns bara

vi två

 

där på stranden då

 

och ingen

utom prästen var närvarande

vid griften

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-02-16 03:24

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP