Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid

 

nattens andningar

nära, februaris hud

tar sats mot våren




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-16 04:23



Bookmark and Share


  Minkki VIP
hoppfullt framåtblickande - läsningen gör gott i själen
2018-02-17

  Janina Kaminska
Få ord berättar så mycket.
2018-02-16

  morgonstjärna VIP
utsökt sparsmakat
fint
våraningar
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP