Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag tackar på förhand här och ej i mail att Du läst ända hit och för värmande applåder, gensvarande i kommentarer och hedrande bokmärkning. Hjärta och allt gott till Dig. LoveShine /DominiQue


VISUELLE VICTA - Veni Vidi Vici (Autism -Spirituell)

VISUELLE VICTA
.
Nej! Basta!
Enough! Stopp!
.
Det räcker nu!
Vill inte!
...
det sfäriska röret
lindrar med att ånyo
skapa tunnelseende
.
inga blickar lindas mot
fingeravtryckens diregi
.
grå disar bortom skådefält
.
fransar bakom
skuggrökens skira murar
.
låglös, laglöst svedd
.
tung
.
i detta andetag …
.
hjärtat kan säga:
nej tack
slå så mycket saktare
.
själen går i ide
slumrar bort från
punkten, nationen,
världsdelen, haven, atmosfären
.
bort suddas klotet
… i en annan sfär
ägnas det i kulörer som inte finns
… men som är… nästan förnimbara
.
Ägnar åt spektrat
I koncentrerat sken
vår stråle – hem
genom brytpunkten
.
i kors
.
de svarta hålen
förtvivlans botten
G E N OM
bortom
genernas graverande gravitation och gräns
bortom
.
och
OM
.
Gud! Jag ser …
…och det får mig att le
.
kysser luft
andas i tonen där
kärleken är mer än
p e r c e p t i o n
.
kanske det blå
medvetandet?
ler i transparanta slöjor

genom

skira dimman försvarar
sköra själar
får oss att le, känna
fridens milda änglamjuka
lugn
.
innan tunneln vidgas
och vi far tillbaka till
”verkligheten” och dess charader,
men stärkta
.
STÄRKTA
.
för vi ser
i och inåt vi ler
igenom
__________
© dikt & grafik DominiQue NVC Costa
#Autism #HSP #eskapism #verklighet #glädjekälla #Psykologi #dikt #healing #abstraktion #perception #existensialism #poetry #Gudomlig #eyes #RedKissforPeace #Loveshine #eremit #KeepshiningthatLoveshine #ADivineHigherDevotion #Visuell #VeniVidiVici #NSP #försvarsmekanism #ADHD #Ångest #Soultravel #OutofBodyExperience #spirituell #DominiQueNVCCosta




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-16 18:51



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Beundran och Ömmaste TACK DominiQue NVC Costa för poesi som klingande klocka - trots icke rimmade rader; ett ovedersägligt bevis på att även fri vers låter sig ljuda vid beröring av godhets själsdjupa solstrålar från inomhimmels molnfria djups gränslösa närhet till Skapelsen ...
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen