Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvår

Den känns
men syns inte ännu
ändå lite ljusare dager
en lättare nyans
även om dagen är grå
en vinter som är förbi
förväntan
förhoppning
förtjusningskänslan
förvår




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-17 10:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbar känsla...
2018-02-17

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar känsla...
2018-02-17

  Gunnel Eriksson VIP
Du beskriver känslan alldeles utmärkt.
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP