Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månsken

Månens sken genom grenars virrvarr
kastar långa skuggor över tillvaron
ett gult töcken lägger sig över skog och mark

Skenet bedrar
flyter in i medvetandet
en våglängd i fantasin

Verkligheten flyter bort
skuggans flykt
bortom existensen




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-02-17 15:25



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Suggestiv och skön. Vad är sant egentligen? Vi använder bara 10% av hjärnans kapacitet, och överhuvudtaget är det mesta i verkligheten en chimär.
2018-04-14

    ej medlem längre
Månskenets förtrollning vilar över din text. Man sugs in i orden du skriver!
2018-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2018-02-18

  morgonstjärna VIP
en metafor för det negativa med verklighetsflykt

alla människor behöver fantasi och drömmar tråden mellan liv och död
hoppet att gå emot



2018-02-17

    ej medlem längre
Ett vackert sagoskimmer glittrar i din fina text.
2018-02-17

  Fulbergarn
skön text som suggestivt leder tanken... bortom

får mig att undra varför jag inte är på månskens-tur oftare
2018-02-17

  Jan Johansson
Mycket bra
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP