Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koltrast i februari. Haiku.



Prassel i buske,

en oskygg, hungrig koltrast

vill sjunga vårsång.







Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-17 15:45



Bookmark and Share


  Feminaz
Fin betraktelse.Fin text.
2018-02-18

  Öknens Ros VIP
En fågel med guldstrupe! Den sjunger så vackert.
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP