Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack älskade klokuggla :)

 

att överleva

är det att leva som skugga bland skuggor

tidlöshetens liv

Då vi ser skuggornas färg

smälter de samman med rymden

ger oss driv

 

mitt i orkanens öga

fransad av vind står urträdet starkt

fastän hösten försvann in i trädet

Vi lyfter i vinden som av andeväsen buren

så lyfter stingande tankar

slingrar mot rymdblått liksom röken bleknar i skyn

blir borta, se solen lyser nära molnbergens toppar

och vardagens hjälte på berget

Månljus flyter mellan våra händer

flätar samman då och nu till ljusets bro mellan våra hjärtan

 

Kramar <3




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-17 18:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack Du ÄR underbar! kram
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP