Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i morgon en ny underbar dag


det är bara en teaterkuliss
jag finns här i stunden när du är ledsen
du är fantastisk

Se fjärilarna föds snart ur sina puppor
som fjun stiger de mot skyn
knackar på din ruta
själva solen stiger då in

Jag tänker på dig




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-18 00:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
<3
2021-09-12

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att se framåt med tillförsikt...
2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP